N I E U W S

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp is regelmatig in het nieuws. 
U vindt hier een overzicht van publicaties in nieuwsbladen en tijdschriften. 

Toch verkopen in deze tijd


08-08-13 20:33

Lichtenvoorde - Het is in deze tijd, waarin de huizenmarkt ogenschijnlijk op slot zit, belangrijk als verkoper het heft in eigen hand te nemen. In plaats van afwachten, kun je als verkoper initiatieven nemen en nadenken over de toegevoegde waarde van het huis voor een potentiële koper.

Zo ook voor het project van Aannemersbedrijf Holkenborg aan de Vragenderweg. De oude boerderij heeft lange tijd te koop gestaan, waarbij ook de naar onderen bijgestelde vraagprijs geen soelaas bood. De verkopende familie benaderde Aannemersbedrijf Holkenborg om de mogelijkheden te verkennen. Ramón Holkenborg, eigenaar van het aannemersbedrijf, zag de potentie van dit perceel. Door de realisatie van een moderne twee-onder-een-kap woning vergrootte hij de doelgroep met een verkoop als resultaat. Reeds meerdere keren toonde de aannemer aan van oude grond met opstal, betaalbare moderne villa’s te kunnen realiseren. Het verkennen van de mogelijkheden, van kleinschalige verbouw tot volledige nieuwbouw. “Het opstellen van een plan voor het herontwikkelen van grond of het moderniseren van bestaande bouw, biedt vele mogelijkheden en een grotere kans op verkoop.” aldus Holkenborg. Het project aan de Vragenderweg is deze week met succes opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Binnen een tijdsbestek van zes maanden werden de woningen gerealiseerd op de plaats van de boerderij die de afgelopen drie jaar onverkoopbaar leek. Probeert u ook een woning te verkopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk de advertentie in deze krant en neemt u dan vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf Holkenborg voor een frisse blik en een kundig advies.
Aannemersbedrijf Holkenborg maakt oude grond verkoopbaar


08-08-13 20:31

Lichtenvoorde - Wederom is de schop in de grond gegaan voor woningen aan de Vragenderweg te Lichtenvoorde. Ditmaal voor de bouw van een moderne twee-onder-een-kap woning. Aannemersbedrijf Holkenborg is gestart met deze nieuwbouwwoningen op een stuk, moeilijk verkoopbare grond.

In de huidige woningmarkt is het niet ondenkbaar dat een woning meerdere jaren te koop staat. Om dubbele lasten te voorkomen of de woning eindelijk te gelde te maken, zien woningeigenaren zich genoodzaakt de verkoopprijzen te verlagen. Soms zakt men 20 tot 30 procent onder de eigenlijke vraagprijs. 

Aannemersbedrijf Holkenborg laat zien dat dit niet noodzakelijk is. Het plan aan de Vragenderweg is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de grondeigenaar en het Aannemersbedrijf. Daar de grond met pand reeds meerdere jaren in de verkoop stond, is gekozen voor het ontwikkelen van een nieuw project op deze plaats. 

Door een woning te bouwen die eigentijds is en aan de huidige maatstaven voldoet, ben je in staat een grotere potentiële kopersgroep te interesseren. ‘Daarmee is de kans groter dat de verkoop dát opbrengt wat men hoopt’, aldus Ramón Holkenborg, eigenaar van Aannemersbedrijf Holkenborg. Holkenborg adviseert momenteel meerdere partijen over de mogelijkheden van ver- of nieuwbouw aan mensen die, om wat voor reden dan ook, hun huis maar niet kwijt schijnen te raken. Een garantie tot verkoop biedt dat natuurlijk niet, maar gezien het succes aan de Vragenderweg is het zeker veelbelovend! 
Twee vakmannen gaan samen verder Aannemersbedrijf Holkenborg verandert!


08-08-13 17:45

Lichtenvoorde/Ruurlo - Vanaf maandag 2 april is het een feit: Aannemersbedrijf Holkenborg heet voortaan Aannemersbedrijf Holkenborg-Boomkamp. Aannemer Ramón Holkenborg, die ruim een decennium de bedrijfsvoering alleen deed, gaat voortaan als duo verder met Alex Boomkamp, uitvoerder met vele jaren ervaring. De twee kennen elkaar al twintig jaar, en nu was de tijd rijp om de krachten en de kennis te bundelen.

Deze samenwerking maakt het mogelijk om meerdere grote projecten gelijktijdig aan te nemen en uit te voeren. Begin april zijn ze direct gestart met de bouw van een nieuwbouwwoning op Flierbeek in Lichtenvoorde. Daar zal een moderne villa worden gebouwd op basis van een combinatie tussen traditionele bouw en de zogenaamde “HSB-methode”. HSB staat voor houtskeletbouw en is de moderne, flexibele en energiezuinige bouwmethode van de toekomst. 

Door gebruik te maken van de combinatie van bouwmethoden is Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp in staat snel en efficiënt te bouwen waardoor bouwkosten lager uitvallen. “Door het beste van twee werelden te gebruiken, wordt de prijs/kwaliteitverhouding optimaal.” aldus de heren. Daarnaast is de combinatie veel flexibeler dan de traditionele bouw en geeft het mogelijkheden tot grote architectonische vormvrijheid. Kortom, bijzondere bouwwerken voor een interessante prijs.
Open dag Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp


02-05-13 11:21

Lichtenvoorde - Tijdens de Open dag die Aannemersbedrijf  Holkenborg Boomkamp organiseert op 30 juni as. wordt de werkplaats aan de Nobelstraat 17 A in Lichtenvoorde opengesteld voor publiek.

Bron: Contact - Lees verder
3D ontwerp is de nieuwe norm in de bouw


02-05-13 11:13

Lichtenvoorde - Voor het ontwerp van architectonisch hoogstaande gebouwen, wordt het al langer gebruikt. Maar het 3D tekenen begint nu ook in de reguliere ver- en nieuwbouw norm te zijn. Het uittekenen van uw verbouwplannen op papier wordt daarmee levensecht.

Bron: Contact - Lees verder